hofland-motoren-eba39a5bc89ea719b40235c10c7b4f8d.png

Hofland Motoren vof

OSW erkende motor inkoper in Amersfoort
Woont u in de regio Amersfoort en bent u opzoek naar een motor? Dan bent u bij Hofland Motoren Amersfoort aan het juiste adres. Wij verkopen en repareren allerlei soorten motoren. Wij zijn makkelijk te bereiken via de A28 afslag 8 & A1 afslag 13.

Wij hebben altijd tientallen sport-, naked-, en tour motoren op voorraad, maar daarnaast ook veel allroad-, offroad- en crossmotoren. Natuurlijk kunt u ook voor motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen, protectors, accessoires, enz. bij ons terecht.

Wanneer u een motor koopt bij Hofland Motoren bent u er zeker van dat u zaken doet met de motorspecialist in regio Utrecht. Wij zijn niet zomaar een motorzaak, want bij Team Hofland Motoren zit het motorrijden in hart en nieren en er stroomt pure benzine door onze aderen. Wanneer u bij ons de motorshowroom binnenkomt ontdekt u direct wanneer u met ons in gesprek gaat. Wij weten wat u beweegt en kunnen u optimaal adviseren bij de aankoop van een gebruikte of nieuwe motorfiets.

Wij adviseren u graag, maken een passende offerte, eventueel met inruil of financiering en gunnen u de tijd om tijdens een proefrit kennis te maken met uw nieuwe stalen ros.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Hofland Motoren vof

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Amersfoort? Hofland Motoren vof is een OSW erkende motor opkoper in Amersfoort. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Hofland Motoren vof zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Hofland Motoren vof in Amersfoort brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)