hsl-bikes-618f64c894e0ad72aee8f6cfc541098f.png

HSL Bikes

OSW erkende motor inkoper in Vianen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 8 van 8 beoordelingen


uit Katwijk op 08-01-2019
8
10
In de kerstvakantie ben ik bij HSL Bikes geweest om te kijken naar de FZ6 Fazer (1e motor). Bij de koop ben ik geholpen door Jaap.
Jaap is een kundige man en wat je met hem afspreekt komt hij ook na. Een fijne eigenschap is dat hij ook meedenkt; hij wil een goed product afleveren en als er iets niet helemaal naar je zin is, is hij bereid om je tegemoet te komen en het samen op te lossen.

Kortom, HSL Bikes is een fijne zaak waar ik een goed gevoel bij heb, waar je gerust je motor kan kopen en ik voor een volgende motor terug zal komen!
uit Amstelveen op 02-10-2018
8
10
September2018 bij HSL Bikes Vianen een V Strom 1000 gekocht. Alvorens ik deze motor kocht een aankoop inspectie door een externe specialist laten uit voeren op de lokatie van Jaap (de eigenaar). Enkele dagen na de aankoop lekkage van een voorvork keerring. Ik belde Jaap die liet de dag erop mijn motor ophalen met een busje voor reparatie. Dat zelfde busje had ook een leenmotor bij zich die ik mocht gebruiken. De kosten die mij werden doorberekend bedroegen 0 euro.

Ik ben onder de indruk geraakt van Jaap, die ik 2 keer gesproken heb/aan het werk heb gezien, hoe hij zijn bedrijft "runt". Jaap overziet alles, weet waar hij zijn prioriteiten moet leggen, is direct, zoekt een balans in het maken van een "deal" en neemt alle tijd voor je die jij nodig hebt om tot een beslissing te kunnen komen. Dit op de achtergrond ondersteunt door zijn vriendin.

Ik zou Jaap aanbevelen als je op zoek bent naar een motor
uit Breda op 25-11-2017
8
10
Motor met bovag garantie aangeschaft bij Jaap. Spontane man.

Motor was eerlijk geprijsd, echter een klein probleempje met de accu en een missende reserve-sleutel. Zonder problemen of moeilijk gedoe een nieuwe accu opgestuurd gekregen en hij is zelfs voor de reservesleutel tegemoet gekomen.

Mocht ik de recensies geloven, dan is HSL-bikes met Jaap aan de leiding op een zeer positieve wijze aan het veranderen.

uit Vianen op 04-11-2017
9
10
Gisteren kwam ik er achter dat mijn ketting zo los hing dat hij tegen mijn standaard aan klapperde. Omdat dit behoorlijk gevaarlijk toch maat even besloten om langs te rijden. De monteur/eigenaar heeft me direct geholpen zodat ik met 10 minuten weer op weg kon. En dat met een vriendelijke hand.
uit IJsselstein op 02-11-2017
10
10
Gisterochtend gebeld met HSL Bikes. Diezelfde middag langsgereden en direct mijn lekkage verholpen en een taxatie op laten maken met betrekking tot wat schade. Kosten? Niks! Verwelkomd met een praatje en koffie. Al jaren positief en een plek waar ik graag kom! Mooie motoren voor goede prijzen. Tevens een van de weinigen in de omgeving met Harley-Davidson.
uit Bunnik op 30-10-2017
8
10
Recentelijk mijn eerste motor mogen aanschaffen bij HSL bikes, waar ik vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan ben. Er werd tijd genomen voor mijn vragen en ook het grondig nalopen van de motor voor aflevering wekte veel vertrouwen. De koffie is altijd goed, en de gesprekken altijd prettig. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie motor voor een navenant scherpe prijs met ditto service.
uit Zoetermeer op 22-11-2016
8
10
top
uit Sloten op 30-08-2016
8
10
Dit was voor mij de eerste keer en vond het een fijne ervaring

Je motor verkopen aan HSL Bikes

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Vianen? HSL Bikes is een OSW erkende motor opkoper in Vianen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. HSL Bikes zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij HSL Bikes in Vianen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)