hsl-bikes-618f64c894e0ad72aee8f6cfc541098f.png

HSL Bikes

de Limiet 3 (route)
Vianen

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Op afspraak
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 11 beoordelingen


Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Goede afspraken kunnen maken. Goede communicatie. Gewoon helemaal top! Snelle en nette afhandeling!!


Teunissen uit Nieuw-Vennep
9 dinsdag 15 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Hele vriendelijke mensen en een snelle en correcte afhandeling van de deal. Biedt naar waarde.


Kolmsberg uit Strijen
10 dinsdag 27 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Paar weken geleden bij HSL bikes een Suzuki intruder 1500 gekocht. Prima en gezellig geholpen....voelde mij gelijk thuis en dat vind ik erg belangrijk. Nou wilde vanmorgen mijn intruder niet meer starten (accu leeg/kapot). Ik belde Jaap (de eigenaar van HSL bikes) en ik kon direct langs komen en hij ging het oplossen. Dus met behulp van de buurman de intruder aan de praat gekregen en op naar Vianen. En inderdaad gelijk geholpen door Jaap , een nieuwe accu werd geplaatst en twee koffie verder mocht ik weer naar huis op mijn mooie bike en hoefde niets af te rekenen....garantie....doen we niet moeilijk over! Top! Hier kom ik vaker terug...dat is zeker. Met vriendelijke groet , Edwin. Uit Zeist.


Okkerse uit Zeist
9 vrijdag 16 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

In de kerstvakantie ben ik bij HSL Bikes geweest om te kijken naar de FZ6 Fazer (1e motor). Bij de koop ben ik geholpen door Jaap. Jaap is een kundige man en wat je met hem afspreekt komt hij ook na. Een fijne eigenschap is dat hij ook meedenkt; hij wil een goed product afleveren en als er iets niet helemaal naar je zin is, is hij bereid om je tegemoet te komen en het samen op te lossen. Kortom, HSL Bikes is een fijne zaak waar ik een goed gevoel bij heb, waar je gerust je motor kan kopen en ik voor een volgende motor terug zal komen!


Heemskerk uit Katwijk
8 dinsdag 08 januari 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

September2018 bij HSL Bikes Vianen een V Strom 1000 gekocht. Alvorens ik deze motor kocht een aankoop inspectie door een externe specialist laten uit voeren op de lokatie van Jaap (de eigenaar). Enkele dagen na de aankoop lekkage van een voorvork keerring. Ik belde Jaap die liet de dag erop mijn motor ophalen met een busje voor reparatie. Dat zelfde busje had ook een leenmotor bij zich die ik mocht gebruiken. De kosten die mij werden doorberekend bedroegen 0 euro. Ik ben onder de indruk geraakt van Jaap, die ik 2 keer gesproken heb/aan het werk heb gezien, hoe hij zijn bedrijft "runt". Jaap overziet alles, weet waar hij zijn prioriteiten moet leggen, is direct, zoekt een balans in het maken van een "deal" en neemt alle tijd voor je die jij nodig hebt om tot een beslissing te kunnen komen. Dit op de achtergrond ondersteunt door zijn vriendin. Ik zou Jaap aanbevelen als je op zoek bent naar een motor


teiwes uit Amstelveen
8 dinsdag 02 oktober 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Motor met bovag garantie aangeschaft bij Jaap. Spontane man. Motor was eerlijk geprijsd, echter een klein probleempje met de accu en een missende reserve-sleutel. Zonder problemen of moeilijk gedoe een nieuwe accu opgestuurd gekregen en hij is zelfs voor de reservesleutel tegemoet gekomen. Mocht ik de recensies geloven, dan is HSL-bikes met Jaap aan de leiding op een zeer positieve wijze aan het veranderen.


R uit Breda
8 zaterdag 25 november 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Gisteren kwam ik er achter dat mijn ketting zo los hing dat hij tegen mijn standaard aan klapperde. Omdat dit behoorlijk gevaarlijk toch maat even besloten om langs te rijden. De monteur/eigenaar heeft me direct geholpen zodat ik met 10 minuten weer op weg kon. En dat met een vriendelijke hand.


Wenting uit Vianen
9 zaterdag 04 november 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Gisterochtend gebeld met HSL Bikes. Diezelfde middag langsgereden en direct mijn lekkage verholpen en een taxatie op laten maken met betrekking tot wat schade. Kosten? Niks! Verwelkomd met een praatje en koffie. Al jaren positief en een plek waar ik graag kom! Mooie motoren voor goede prijzen. Tevens een van de weinigen in de omgeving met Harley-Davidson.


Link uit IJsselstein
10 donderdag 02 november 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Recentelijk mijn eerste motor mogen aanschaffen bij HSL bikes, waar ik vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan ben. Er werd tijd genomen voor mijn vragen en ook het grondig nalopen van de motor voor aflevering wekte veel vertrouwen. De koffie is altijd goed, en de gesprekken altijd prettig. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie motor voor een navenant scherpe prijs met ditto service.


van Es uit Bunnik
8 maandag 30 oktober 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

top


Cohen uit Zoetermeer
8 dinsdag 22 november 2016