hyundai-landegent-bv-1b0bc83cf40ae436569ec18ab5eb4f2e.png

Hyundai Landegent bv

Dapperweg 25 (route)
Burgh-Haamstede

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Deel dit bedrijf

Over Hyundai Landegent bv

Bij Autobedrijf Landegent werkt een enthousiast team van automonteurs. Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan.

Al bijna 25 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren. Om de kwaliteit te waarborgen moet elke Vakgarage voldoen aan het Vakplan, het kwaliteitszorgsysteem dat ISO 9001-2008 is gerelateerd. Om het jaar wordt elke Vakgarage hierop door een externe partij gecontroleerd.

Vanzelfsprekend is de nieuwste testapparatuur om de auto's uit te lezen en af te stellen in onze werkplaats te vinden.

Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw auto in de originele staat. Vervangend vervoer is voor ons geen probleem. Gratis regeling van de complete schade-afwikkeling met uw verzekering (indien wij uw auto repareren).

Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 230 universele autobedrijven die allen lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage, waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden.Nog geen reviews