hyundai-landegent-bv-1b0bc83cf40ae436569ec18ab5eb4f2e.png

Hyundai Landegent bv

OSW erkende auto inkoper in Burgh Haamstede
Bij Autobedrijf Landegent werkt een enthousiast team van automonteurs. Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan.

Al bijna 25 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren. Om de kwaliteit te waarborgen moet elke Vakgarage voldoen aan het Vakplan, het kwaliteitszorgsysteem dat ISO 9001-2008 is gerelateerd. Om het jaar wordt elke Vakgarage hierop door een externe partij gecontroleerd.

Vanzelfsprekend is de nieuwste testapparatuur om de auto's uit te lezen en af te stellen in onze werkplaats te vinden.

Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw auto in de originele staat. Vervangend vervoer is voor ons geen probleem. Gratis regeling van de complete schade-afwikkeling met uw verzekering (indien wij uw auto repareren).

Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 230 universele autobedrijven die allen lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage, waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Hyundai Landegent bv

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Burgh Haamstede? Hyundai Landegent bv is een OSW erkende auto opkoper in Burgh Haamstede. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Hyundai Landegent bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Hyundai Landegent bv in Burgh Haamstede brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)