iwan-hegeman-autobedrijf-fe419adaf9298a0febf4ace38462377e.png

Iwan Hegeman Autobedrijf

OSW erkende auto inkoper in Bemmel

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Vaassen op 14-04-2017
9
10
Erg tevreden tot nu toe. Nooit eerder een auto gekocht bij een niet dealer, afgezien van één keer bij een particulier, en was daar een beetje huiverig voor. Wat me over de streep trok was dat ze hoog scoorden bij bovag autobedrijf van het jaar.

Net bedrijf dat veel vertrouwen geeft. Mijn gekochte auto heeft drie kleine mankementjes, maar niets wat je niet zou kunnen verwachten bij een auto van 8 jaar oud. Volgende week een afspraak maken om daar onder garantie even naar te laten kijken. Het zou mij verbazen als ze daar geen serieus werk van zouden maken. De mankementjes die ik tijdens de proefrit bemerkte, waren al verholpen toen ik de auto kwam ophalen.

Ik zou dit bedrijf met een gerust hart aanraden voor het kopen van een occassion.

Je auto verkopen aan Iwan Hegeman Autobedrijf

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bemmel? Iwan Hegeman Autobedrijf is een OSW erkende auto opkoper in Bemmel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Iwan Hegeman Autobedrijf zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Iwan Hegeman Autobedrijf in Bemmel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)