jachtbemiddeling-van-der-veen-bv-495d46505cef112bbfc4931a5eedfb65.png

Jachtbemiddeling van der Veen BV

OSW erkende auto inkoper in Terherne
Jachtbemiddeling Van der Veen B.V. is inmiddels al flink wat jaren gevestigd in het fraaie watersportdorp Terherne, nabij Joure. Door de ligging naast het Sneekermeer ligt het bedrijf midden in het centrum van de Friese watersport.

Na vele jaren ervaring en door het deskundige verkoopteam is Jachtbemiddeling Van der Veen het aanspreekpunt voor mensen die op zoek zijn naar motorjachten; kruisers, vletten en kotters. Wij hebben altijd een aanbod van ca. 200 jachten waarvan er zo’n 130 in Terherne liggen en ca. 75 op locatie.

In verschillende media vind u het aanbod, zowel gedrukt als op een aantal websites.

U kunt het meest actuele aanbod vinden op deze site.

Overweegt u de verkoop van uw schip? Twijfel niet langer! Jachtbemiddeling van der Veen is altijd opzoek naar werf gebouwde motorschepen ter verkoop.

Met vriendelijke groet,

Jachtbemiddeling van der Veen en haar medewerkers

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Jachtbemiddeling van der Veen BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Terherne? Jachtbemiddeling van der Veen BV is een OSW erkende auto opkoper in Terherne. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Jachtbemiddeling van der Veen BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Jachtbemiddeling van der Veen BV in Terherne brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)