james-autoservice-reeuwijk-5cc86e829e440441de6cd62aaea6f601.png

Autoservice Reeuwijk

OSW erkende auto inkoper in Reeuwijk
James auto service is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met méér dan 60 vestigingen in Nederland. Bij JAMES staat de klant altijd centraal. Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’.

Totale ontzorging
Een ‘leven zonder autozorgen’ is onze missie. Geen gedoe, prettige service en kwalitatief auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. De formule bestaat uit bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van excellente service aan particulieren en aan zakelijke rijders. U krijgt altijd een offerte vooraf zodat u weet waar u aan toe bent.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoservice Reeuwijk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Reeuwijk? Autoservice Reeuwijk is een OSW erkende auto opkoper in Reeuwijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoservice Reeuwijk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoservice Reeuwijk in Reeuwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)