jan-los-autos-d5e73418057488d8de6b2268ea1cf292.jpg

Jan Los Auto's

Stegerensallee 1 (route)
Dedemsvaart

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
07:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Jan Los Auto's

Jan Los Auto’s is al sinds jaar en dag een vast baken voor vele Audi liefhebbers. Jan Los: "We zijn al bijna twintig jaar gespecialiseerd in dit merk. Naast het verkopen van occasions, verkopen we gebruikte en nieuwe onderdelen voor de ur-quattro , rally auto's en de coupe s type 85 en 89."

Voor onderhoud, reparaties en alles op het gebied van techniek is Jan Los een samenwerkingsverband aangegaan met technicus Leon Nuvelstijn. Leon: "We zien het allebei als een prima krachtenbundeling, waar ook onze klanten van profiteren. We hebben de kennis, het gereedschap, de energie en de passie in huis om de auto’s van onze klanten in topconditie te houden. De nadruk ligt op de merken van de Audi, VW en Porsche groep, maar ook bezitters van andere merken zijn welkom. En natuurlijk auto’s van alle bouwjaren, van zo goed als nieuw tot klassiek.”

We hebben ons gespecialiseerd op de A1, A2 en A3 occasions. Dat voordeel biedt in reparatie van storingen. Dat geld ook bij het na inbouwen van accessoires zoals cruise control, achteruitrijcamera, upgrade verlichting en dat soort snufjes. Daarnaast zijn we erg thuis in de speciale Audi's zoals de Ur quattro, coupe, cabrio, RS2, S2, S3, S4, S6 en S8. Ook daarvoor geldt hetzelfde verhaal; veel ervaring betekent een vlugge diagnose en soms een veel goedkopere oplossing.

Ook in Tuning zijn we goed. Dealer zijn van Hartog tuning betekent ook een goede back-up met ervaring en kennis voor het up-graden van je auto.


Volop vernieuwing dus, maar de pijlers waarop de reputatie van Jan Los Auto’s is gebouwd blijven onwrikbaar staan. Eerlijk advies, onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven, veel kennis en ervaring en een informele bedrijfscultuur. Jan Los: "Zo hebben we altijd gewerkt en zo zal het ook blijven. Het heeft zich vertaald in een trouwe, groeiende klantenkring. Ik weet zeker dat de samenwerking met Leon dat alleen maar zal versterken.”


Nog geen reviews