handelshuis-jcm-590f0a673b571cd5279d1c4625e3e52b.png

JCM B.V.

OSW erkende auto inkoper in Ridderkerk
JCM B.V. is een opkomende naam in Ridderkerk en omstreken. Wanneer u een leuke en betaalbare occasion zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Standaard is bij ons: een nieuwe APK en een afleveringsbeurt. Ook voor inruil, inkoop en huurkoop bent u bij ons altijd welkom.

Onze relaxte manier van zaken doen is gericht op een uiterst tevreden klantenkring. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche lukt het ons om altijd 25 topoccasions van ieder merk en type voor u op voorraad te hebben.

Bij ons is alles bespreekbaar onder genot van een heerlijk bakje koffie. Wij staan voor een snelle en gerichte service. Ons motto: sterk in elk merk!

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan JCM B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ridderkerk? JCM B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Ridderkerk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. JCM B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij JCM B.V. in Ridderkerk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)