jdv-autos-1279d9bdaee199b4deaa1697fab1bd8f.png

JDV Auto's

OSW erkende auto inkoper in Klazienaveen
In onze goed ingerichte werkplaats met 3 hefbruggen voeren wij onderhoud, reparatie en APK keuringen uit aan alle merken auto’s.

Bent u voor uw auto op zoek naar een vertrouwd adres, met voldoende kennis van zaken, neem dan contact met ons op.

Daar we een strakke planning hanteren adviseren wij onze klanten tijdig een afspraak te maken voor een beurt of APK keuring, met name wanneer u met uw auto op vakantie gaat en deze nog voor de ”grote rit” wil laten inspecteren.

Het is natuurlijk mogelijk dat er onverwachts iets aan uw auto defect gaat, wat u redelijkerwijs niet had kunnen plannen. Denk hierbij aan kapotte uitlaat, een lekke band, een kapotte accu of dynamo. Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn en er voor te zorgen dat u weer zo snel mogelijk kunt rijden, al dan niet met inzet van een vervangende auto.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17.30
Dinsdag
09:00 - 17.30
Woensdag
09:00 - 17.30
Donderdag
09:00 - 17.30
Vrijdag
09:00 - 17.30
Zaterdag
09:30 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan JDV Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Klazienaveen? JDV Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Klazienaveen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. JDV Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij JDV Auto's in Klazienaveen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)