jip-automobielen-c7ee3154e2f58e3412f98ae272a6121c.png

JIP Automobielen

OSW erkende auto inkoper in De Rijp
Jip Automobielen is opgericht in september 2003 in de Noord Beemster. Vanwege de groeiende bedrijfsactiviteiten zijn wij in oktober 2005 uitgeweken naar industrieterrein de Volger in de Rijp.

Onze aangeboden occassions worden in de werkplaats nagelopen, gepoetst, APK gekeurd en afleveringsklaar gemaakt. Ook kan het voertuig tenaamgesteld worden.
Mocht de auto die u zoekt niet op de site staan, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek!

Onze werkplaats is uitgerust met luxe apparatuur en gereedschappen, waarbij wij ook up to date blijven met de nieuwste technieken. Door te blijven investeren in de juiste apparatuur en kennis kunnen wij voor een scherpe prijs 'service en kwaliteit' verlenen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
00:00 - 00:00

Je auto verkopen aan JIP Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in De Rijp? JIP Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in De Rijp. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. JIP Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij JIP Automobielen in De Rijp brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)