jmr-auto-b-v--1b40ce9f25f744e2515ec0ca58a7f02c.png

JMR Auto B.V.

OSW erkende auto inkoper in ROOSENDAAL
JMR Auto is ontstaan door het samen voegen van kennis, ervaring en netwerk.
Doordat de mensen die voor JMR Auto werken verschillende achtergronden en kennis hebben, kunnen wij u perfect voorzien op het gebied van inkoop, verkoop en import.
Wij zijn niet gebonden aan een merk, waardoor wij iedere klant kunnen voorzien van een inruilprijs voor zijn of haar huidige auto en een nieuwe of gebruikte auto tegen en scherpe prijs kunnen aanbieden. Een van onze kwaliteiten is het zoeken, vinden en importeren van auto’s uit het buitenland. Wij zijn met name georiënteerd op de B2B markt maar ook actief op de particuliere markt. Wij zijn dus de juiste partner voor (auto)bedrijven en particulieren.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan JMR Auto B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ROOSENDAAL? JMR Auto B.V. is een OSW erkende auto opkoper in ROOSENDAAL. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. JMR Auto B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij JMR Auto B.V. in ROOSENDAAL brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)