Joosen Auto's

OSW erkende auto inkoper in Ulicoten
Bij Joosen Auto’s kunt u terecht voor jonge exclusieve occasions tot aan een zeer nette gezinsauto maar ook voor een goedkoop inruilertje met een nieuwe APK. Dat wordt dus genieten van een goede en verantwoorde koop! Om te kijken of er voor u iets bij staat tussen onze occasions of bedrijfswagens, adviseren wij om regelmatig onze site in de gaten te houden, waar altijd gemiddeld 65 jonge en 20 inruilers aanwezig zijn.
Onze occasions worden na aankoop afgeleverd met nieuwe APK, afleveringsbeurt en de afgesproken garantie.

Mocht het zo zijn dat de auto van uw keuze momenteel niet in onze voorraad staat, vul dan het zoekformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk of wij de auto, waarnaar u op zoek bent, kunnen leveren .

Joosen Auto’s is al jaren lang actief in zowel de inkoop als verkoop van gebruikte automobielen.
Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 3 Ulicoten in Noord Brabant. Ulicoten ligt tussen de 2 grote steden Breda en Tilburg en vlak bij het welbekende Baarle Nassau en Baarle Hertog.

Ook voor het totale onderhoud van uw auto bent u bij ons welkom. Zo beschikken we ook over een eigen autoschadebedrijf waar we schade's van begin tot einde kunnen maken.

Ook voor het huren van auto's kunt u bij ons terecht bij rent4all.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Joosen Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ulicoten? Joosen Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Ulicoten. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Joosen Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Joosen Auto's in Ulicoten brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)