ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png

JP Vos Auto's

OSW erkende auto inkoper in Helmond

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 8 van 8 beoordelingen


uit Aarschot op 20-11-2018
9
10
zeer fijn om zaken te doen met Jean-Pierre, vlotte afhandeling, correcte betaling aan eerlijke prijs. Geen druk om alles snel af te handelen, gaf ons de mogelijkheid om alles rustig klaar te maken zodat hij de camper kon meenemen, we hadden er een fijn gevoel bij.
uit Amsterdam op 02-10-2018
9
10
Er zijn gebruikte autoverkopers en dan is er JP Vos deze heeft service hoog in het vaandel heeft staan en zijn verantwoordelijkheid hoog neemt, je krijgt helemaal geen hoge druk maar volledige attentie en geeft je vrijheid om na te denken en beslissingen te nemen. Ik heb onlangs een auto gekocht en ben te verbaast met de klant vriendelijkheid van de koffie tot het wijntje aan het einde van afhandeling. Toppy JP
uit Amsterdam op 20-07-2018
8
10
Bij aankoop van auto het contact als prettig ervaren; geen druk gevoeld tot aankoop en er werd meegedacht in oplossingen.
uit Heesch op 14-09-2017
9
10
Ik was op zoek naar een Seat Mii en kwam bij JP Vos auto's terecht. We konden de auto rustig bekijken en uiteindelijk konden we de koop snel afronden. Ik heb het ervaren als een heel flexibel, betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Ik ben heel tevreden!
uit Reuver op 07-09-2017
10
10
Onlangs een Suzuki Swift gekocht bij JP Vos Auto's. Toen ik belde kon ik direct komen kijken, na een uitgebreide proefrit besloten om de auto te kopen. Daarna een prima afhandeling, vriendelijk en met veel mogelijkheden! Heel blij mee!
uit Bakel op 28-08-2017
10
10
Ben zeer tevreden met de aankoop van de Suzuki swift. Heb uitgebreide proefrit mogen maken, en er werdt niets opgedrongen.Vriendelijke ontvangst en alles correct afgehandeld.
uit Eindhoven op 26-07-2017
10
10
In mijn zoektocht naar een volgende 2e hands auto met toch wel een behoorlijk budget, bleek dat de "echte" merk dealers daar geen interesse in hebben, die verkopen liever een fonkelnieuwe auto.
De arrogante hautaine manier waar ik te woord werd gestaan bij deze dealers was ik op een gegeven moment zat.
Gelukkig kwam ik in contact met autohandel JP Vos in Helmond waar de klant nog wel centraal staat, klantvriendelijkheid en service is daar het motto.
Na een uitgebreide proefrit heb ik snel de beslissing genomen dat ik daar graag mijn auto wilde kopen.

uit Utrecht op 24-06-2017
10
10
Echt een superbedrijf.
Mijn uitlaat was lek na drie maanden. En het werd zonder probleem gemaakt. Goede service en dus echt een aanrader als autobedrijf

Je auto verkopen aan JP Vos Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Helmond? JP Vos Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Helmond. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. JP Vos Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij JP Vos Auto's in Helmond brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)