kaya-automobielen-42a6c96da6fd5f3d4729e580ca2d2049.png

Kaya Automobielen

OSW erkende auto inkoper in Rotterdam
Kaya Automobielen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van de beste occasions voor de scherpste prijs!

Wij hebben een steeds wisselende voorraad, welke u hier rustig bekijken kunt bekijken. Wij zijn niet merkgericht, wij werken met alle merken!

Wegens de grote vraag naar tweedehands auto’s zijn wij continu opzoek naar de beste auto voor de scherpste prijs. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om altijd even telefonisch contact op te nemen met Kaya Automobielen om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is om u van dienst te zijn.

Wij horen graag van u!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Kaya Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Rotterdam? Kaya Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in Rotterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Kaya Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Kaya Automobielen in Rotterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)