kcc-kerketuinen-car-cleaning-6d60abe295020600e77eccc4f74762f3.png

KCC (Kerketuinen Car Cleaning)

OSW erkende auto inkoper in Den Haag
Bedrijven, dealers en ook particulieren kunnen hier informatie vinden over het poetsen van uw (bedrijfs-) auto’s, vrachtwagens, motoren en boten. Kerketuinen Car Cleaning biedt u tal van mogelijkheden om uw voertuig cosmetisch te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een lakpantser. Ook zijn deelbehandelingen mogelijk, bijvoorbeeld alleen het interieur, de motor, of alleen de buitenkant, het kan allemaal.

Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig bijvoorbeeld keurig bij uw klanten af te leveren. Op deze site kunt u de vele mogelijkheden en werkwijzen eens rustig nalezen. Heeft u toch nog vragen, of wilt u meer informatie van ons ontvangen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan KCC (Kerketuinen Car Cleaning)

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Den Haag? KCC (Kerketuinen Car Cleaning) is een OSW erkende auto opkoper in Den Haag. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. KCC (Kerketuinen Car Cleaning) zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij KCC (Kerketuinen Car Cleaning) in Den Haag brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)