kempenaar-5d66bf49f120bddeae8e16635ec39da4.png

kempenaar

OSW erkende auto inkoper in Alphen aan den rijn
Kempenaar is ruim 40 jaar een begrip de regio. Eerst als Renault dealer en sinds 2005 ook als Dacia dealer. Dagelijks staan meer dan 50 medewerkers voor u klaar om u de beste service te bieden. We noemen ons niet voor niets ’the car(e) family’! Kom langs voor een nieuwe Renault, een nieuwe Dacia of een betrouwbare gebruikte auto en ervaar onze service.

Ook bij onderhoud en schade helpen we u graag. We onderhouden jaarlijks meer dan 10.000 auto’s. Van een APK voor een Renault 5 uit 1990 tot en met het totale onderhoud van een wagenpark met meer dan 100 auto’s. Bovendien hebben we een eigen 24/7 service en kunt u zelfs ’s zaterdags in onze werkplaatsen terecht

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan kempenaar

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alphen aan den rijn? kempenaar is een OSW erkende auto opkoper in Alphen aan den rijn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. kempenaar zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij kempenaar in Alphen aan den rijn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)