kwinkelenberg-automotive-bv-2f922106b1f101c04a3d315538153de2.png

Kwinkelenberg Automotive BV

OSW erkende auto inkoper in Utrecht
Kwinkelenberg Automotive is gespecialiseerd in het in- en verkopen, onderhouden en repareren van zowel nieuwe als gebruikte auto’s voor bedrijven en particulieren. Wij hanteren een strenge selectie bij het opnemen van auto's in onze showroom. Alleen de technisch beste en mooiste auto's met de beste prijs/kwaliteit verhouding willen wij u aanbieden.

U kunt ook voor nieuwe auto's bij ons terecht. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen elk merk en type met welke opties u ook wenst voor u bestellen tegen een zeer scherpe prijs.
Ons streven is, dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop. Loop eens binnen in de showroom en kijk op uw gemak eens rond, of maak desgewenst eerst een afspraak. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Openingstijden

Maandag
08:15 - 18:00
Dinsdag
08:15 - 18:00
Woensdag
08:15 - 18:00
Donderdag
08:15 - 18:00
Vrijdag
08:15 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Kwinkelenberg Automotive BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Utrecht? Kwinkelenberg Automotive BV is een OSW erkende auto opkoper in Utrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Kwinkelenberg Automotive BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Kwinkelenberg Automotive BV in Utrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)