lucas-motoren-b8aa6a86edb24d9fec30fb6df28ee7fb.png

Lucas Motoren

OSW erkende motor inkoper in Rotterdam
Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van motoren.

Lucas Motoren beschikt over een ruime werkplaats, Wij voeren onderhoud aan alle bekenden merken, waaronder Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki , BMW, Aprilia, Piaggio, Vespa en Triumph. Onze werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen en diagnose testers.
Als je onderhoud of een reparatie aan je motor wilt laten uitvoeren dan wil je graag de zekerheid hebben dat het goed gebeurt. bij Lucas Motoren worden de technische mensen elk jaar bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technische hoogstandjes. Hierdoor worden reparaties van en onderhoud aan je motorfiets door onze technici vakkundig en snel uitgevoerd.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Lucas Motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Rotterdam? Lucas Motoren is een OSW erkende motor opkoper in Rotterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Lucas Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Lucas Motoren in Rotterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)