luykx-b-v--f232fcb253c7b63cf28d3604cccc9987.jpg

Luykx B.V.

OSW erkende auto inkoper in Hoofddorp
Suzuki Luykx is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gestart is in 1989 in Badhoevedorp, door de overname van de daar gevestigde Suzuki dealer. Vervolgens, in 1995, kwam de verhuizing naar Hoofddorp en in 2001 werd een tweede vestiging betrokken door de overname van een gevestigde Suzuki dealer in Amsterdam (Westpoort). Nadat dhr. Luykx in 2011 met pensioen is gegaan, wordt de directie van beide bedrijven nu geheel gevoerd door Carlos Cuvelier en Bianca Cuvelier-Luykx.

In onze showrooms aan de Smaragdlaan 4 te Hoofddorp en aan de Jarmuiden 29 te Amsterdam (Westpoort) bent u aan het juiste adres voor een overzicht van ons huidige Suzuki modellenprogramma en kunt u uiteraard ook terecht voor een jonggebruikte Suzuki. Op beide adressen beschikt Auto Luykx ook over een goed uitgeruste werkplaats, met alle benodigde meetapparatuur en gereedschappen. Alle monteurs zijn ook aangesloten bij het opleidingsplan van Suzuki, bedoeld om over voldoende vakkennis te kunnen beschikken. Mede door deze opgedane kennis en jarenlange ervaring kunnen zij probleemloos aan uw auto werken.

Suzuki Luykx kenmerkt zich door service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. De teams garanderen een uitstekende sfeer, waarin klanten zich welkom en thuis voelen. Wij streven naar een speciale en persoonlijke band met onze klanten en doen daar alles voor. We zien het als een taak om onze klanten perfect en op maat te adviseren en hechten veel waarde aan eerlijkheid en het nakomen van gemaakte afspraken.
Suzuki Luykx streeft voortdurend naar veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten in elke klasse. Dat is waar wij voor staan.

Een merk en een dealer moet je beleven. Niet alleen de auto zelf, maar alles wat daarbij hoort. De historie, de smaak en stijl van het merk en de omgeving waarin het gepresenteerd wordt, bepaalt wat u beleeft wanneer u de showrooms van Suzuki Luykx binnengaat. We hebben alles gedaan om de echte merkbeleving in onze showrooms te voelen, altijd met één einddoel:
Dat u zich bij ons direct thuis voelt in een omgeving met een zeer persoonlijke klantbenadering.

U bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 00:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Luykx B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hoofddorp? Luykx B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Hoofddorp. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Luykx B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Luykx B.V. in Hoofddorp brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)