m-a-autos-47373c012c706caf502d44e9ec0db846.png

M&A Auto's

OSW erkende auto inkoper in Amsterdam
M&A auto's is een autobedrijf met ruim 50 occasions op voorraad. Wij leveren onze auto's schoon en netjes af en ruilen elke auto in.

Verder zijn wij dagelijks op zoek naar gebruikte auto's. Heeft u als bedrijf of als particulier
een auto, of meerdere auto's staan die u wilt verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u bij ons een auto kopen die naar het buitenland moet dan kunt u bij ons binnen 5 minuten de uitvoerdocumenten regelen. Dus hoeft u niet eerst op zoek te gaan naar een bedrijf die dit voor u regelen kan.

Wij leveren al onze auto's schoon, fris en netjes af. Indien nodig kan de auto worden voorzien van een nieuwe APK keuring. Dit wordt tijdens de aankoop besproken. Is de APK keuring van uw huidige voertuig verlopen, geen probleem.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan M&A Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Amsterdam? M&A Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Amsterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. M&A Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij M&A Auto's in Amsterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)