mko-autos-024211dcca2422ca2889fbaabbd4dbbe.png

MKO Auto's

OSW erkende auto inkoper in Roosendaal
MKO Auto's in Roosendaal.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto's, wij betrekken onze auto's direct van merkdealers en uiteraard van onze eigen inruil. Ruim 15 jaar ervaring in de in- en verkoop bij
verschillende grote dealerbedrijven helpen daarbij!

Wij zijn zeer aandachtig bezig met het aan- en verkopen van deze auto's, alle auto's worden aandachtig geinspecteerd voor de verkoop en hebben daarom ook meer toekomst dan het verleden!

Nieuwsgierig geworden, geef ons gewoon een bel, kom langs in onze prachtige showroom aan in Roosendaal of maak een afspraak voor de bezichtiging of proefrit van uw toekomstige auto het kan altijd 's avonds en in het weekeind!

Tot snel Mark Koolen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan MKO Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Roosendaal? MKO Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Roosendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. MKO Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij MKO Auto's in Roosendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)