mol-autos-cb4b7d1963f01163f30cdfd9a3a50b29.png

Mol-auto's

Fokkerstraat 7 (route)
Hoogeveen

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Mol-auto's

welkom bij Mol Auto's in Hoogeveen. wij hebben ruim 50 auto's op voorraad!

Autobedrijf Mol is het juiste adres voor betrouwbare gebruikte auto's. Ons bedrijf heeft al meer dan 5 jaar ervaring van in- en verkoop van gebruikte auto's en is erkend door het RDW.

Op deze website vindt u constant onze wisselende voorraad auto's. .


Reviews - gemiddeld cijfer: 5

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Na aankoop van mijn nieuwe auto bij Mol Auto’s waren er bij thuiskomst enkele mankementen die niet direct zichtbaar waren bij de aankoop. Contact opgenomen met Mol Auto’s en zonder problemen opgelost ondanks dat ik de auto zonder garantie had aangeschaft. Zeer netjes en klantvriendelijk geholpen, dat mag ook wel eens gezegd worden mijn dank daarvoor. André


AJ uit Haarlem
9 woensdag 19 december 2018
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik geef een 1 omdat ik geen min 10 kan geven,, wat ben ik opgelicht door deze man ! mijn partner en ik kochten 21 juni een peugeot 407 ,, toen we kwamen kijken kwamen we erachter dat de airco het niet deed,, toen we hier een melding van deden, zei de verkoper dat hij hoogstwaarschijnlijk leeg was en gevuld moest worden, hij zou 100 euro van de prijs hiervoor afhalen, we zijn gelijk de volgende dag langs de kwik fit geweest om te vullen, vervolgens was hij na 3 dagen weer stuk, na even bezig te zijn geweest met de kwik fit , kwamen we er na 2 weken en een garage verder achter dat de airco helemaal kapot was, reparatie kosten over de 700 euro,, wij hebben toen contact met de verkoper opgenomen, en die zei eigenlijk je hebt pech, jullie probleem !! wij hadden al genoegen genomen met een kleine compensatie, maar met deze man was niet te praten,, nu vandaag 01-08,, is mijn partner gelukkig aan een ongeluk ontkomen,, de motor ontplofte namelijk midden op de snelweg !, auto rijd geen meter meer verder,, dit is in en in triest.. wij zijn 2 jonge mensen, waarvan we lang hebben moeten sparen voor onze 2de auto, we dachten een mooie goede 2dehands peugeot te kopen van een aardige betrouwbare verkoper,, wat komen wij van een koude kermis thuis,, gewoon tegen de 3000 euro weggegooid en nu eigenlijk verplicht een nieuwe auto aan te schaffen omdat wij van een auto afhankelijk zijn.. geen verdere woorden voor, dit soort mensen zouden geen zaken mogen doen, ik twijfel om nog contact met deze man op te nemen, ben bang dat ik niet ver zal komen helaas,, snap niet dat mensen andere mensen zo kunnen oplichten.. triest,, erg triest..


Talia uit Lelystad
1 dinsdag 01 augustus 2017