mol-autos-cb4b7d1963f01163f30cdfd9a3a50b29.png

Mol-auto's

OSW erkende auto inkoper in Hoogeveen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 2 van 2 beoordelingen


uit Haarlem op 19-12-2018
9
10
Na aankoop van mijn nieuwe auto bij Mol Auto’s waren er bij thuiskomst enkele mankementen die niet direct zichtbaar waren bij de aankoop.
Contact opgenomen met Mol Auto’s en zonder problemen opgelost ondanks dat ik de auto zonder garantie had aangeschaft.
Zeer netjes en klantvriendelijk geholpen, dat mag ook wel eens gezegd worden mijn dank daarvoor.

André
uit Lelystad op 01-08-2017
1
10
Ik geef een 1 omdat ik geen min 10 kan geven,, wat ben ik opgelicht door deze man !

mijn partner en ik kochten 21 juni een peugeot 407 ,, toen we kwamen kijken kwamen we erachter dat de airco het niet deed,, toen we hier een melding van deden, zei de verkoper dat hij hoogstwaarschijnlijk leeg was en gevuld moest worden, hij zou 100 euro van de prijs hiervoor afhalen, we zijn gelijk de volgende dag langs de kwik fit geweest om te vullen, vervolgens was hij na 3 dagen weer stuk, na even bezig te zijn geweest met de kwik fit , kwamen we er na 2 weken en een garage verder achter dat de airco helemaal kapot was, reparatie kosten over de 700 euro,, wij hebben toen contact met de verkoper opgenomen, en die zei eigenlijk je hebt pech, jullie probleem !! wij hadden al genoegen genomen met een kleine compensatie, maar met deze man was niet te praten,, nu vandaag 01-08,, is mijn partner gelukkig aan een ongeluk ontkomen,, de motor ontplofte namelijk midden op de snelweg !, auto rijd geen meter meer verder,, dit is in en in triest.. wij zijn 2 jonge mensen, waarvan we lang hebben moeten sparen voor onze 2de auto, we dachten een mooie goede 2dehands peugeot te kopen van een aardige betrouwbare verkoper,, wat komen wij van een koude kermis thuis,, gewoon tegen de 3000 euro weggegooid en nu eigenlijk verplicht een nieuwe auto aan te schaffen omdat wij van een auto afhankelijk zijn..

geen verdere woorden voor, dit soort mensen zouden geen zaken mogen doen, ik twijfel om nog contact met deze man op te nemen, ben bang dat ik niet ver zal komen helaas,, snap niet dat mensen andere mensen zo kunnen oplichten.. triest,, erg triest..

Je auto verkopen aan Mol-auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hoogeveen? Mol-auto's is een OSW erkende auto opkoper in Hoogeveen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Mol-auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Mol-auto's in Hoogeveen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)