motor-centrum-roosendaal-53f51a9b2ff2228b359aacdc04cb72bb.png

Motor Centrum Roosendaal

OSW erkende auto inkoper in Roosendaal
Motorrijden is voor vele mensen een hobby, dat blijkt elke jaar maar weer als duizenden mensen er met hun motor erop uit trekken. De één pikt op een zonnige zondag sportief een paar bochtjes en rijdt vol enthousiasme zijn knieën aan de grond, een ander doet het wat rustiger aan en tokkelt kalm over een kronkelende dijkweggetje en weer een ander tuigt zijn motor op om te vertrekken naar een vakantiebestemming.

Het maakt eigenlijk niet uit op welke manier je met je motor rijd als je er maar plezier aan beleeft, en dat laatste is nu precies wat wij je toewensen!

Veel fijne en veilige kilometers, veel plezier, team MCR.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Motor Centrum Roosendaal

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Roosendaal? Motor Centrum Roosendaal is een OSW erkende auto opkoper in Roosendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Motor Centrum Roosendaal zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Motor Centrum Roosendaal in Roosendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)