motorstore-woerden-cdf872f185f14329607ec2f9b8ed2cb2.jpg

Motorstore Woerden

OSW erkende motor inkoper in Woerden
Motorstore Woerden is puur ontstaan uit passie voor motoren. We rijden zelf veel en racen zelfs, we weten dus heel goed waarover we het hebben. We zijn dan ook geen glimmend verkooppaleis met een enorm marketingverhaal, maar een eerlijke motorzaak met kennis van zaken en een scherpe prijsstelling. We werken op een moderne manier; altijd bereikbaar, transparant en klantvriendelijk. We weten dat er tegenwoordig niks zo belangrijk is als een tevreden klant. We doen er dan ook altijd alles aan om de meest positieve recensies te krijgen en te houden, of het nou op een verkoopsite voor je motor, forum, beoordelingssite of sociale media is.

Motorstore Woerden is een bedrijf dat zich richt op onderhoud, reparaties en verkoop van alle merken supersport motoren

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Motorstore Woerden

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Woerden? Motorstore Woerden is een OSW erkende motor opkoper in Woerden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Motorstore Woerden zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Motorstore Woerden in Woerden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)