mulder-mazda-t-groene-hart-76e50a8f5534a6f6be185994a69ff593.png

Mulder Mazda 't Groene Hart

Kanaaldijk 42 (route)
Waddinxveen

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 20:00
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:30
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Mulder Mazda 't Groene Hart

De ultieme Mazda beleving, dat is wat u overkomt bij een bezoek aan onze vestiging in Mazda Rotterdam aan de Martin Luther Kingweg en onze vestiging in Mazda ’t Groene Hart .

In een ontspannen sfeer kunt u de verschillende variaties in de nieuwste modellen en uitvoeringen van Mazda en de mooiste en meest betrouwbare Mazda occasions bewonderen en beproeven.

Graag informeren onze verkoopadviseurs u op het gebied van de talrijke mogelijkheden die het programma Mazda personenauto’s biedt en over alle vormen van financiering, zakelijke leasing, onderhoudsabonnementen, verzekeringen én voor de particuliere rijders over de nieuwste vorm van zorgenvrij autorijden: private lease.

Voor vakkundige uitvoering van onderhoud en reparaties, levering van originele accessoires en onderdelen én advies op dit gebied staan onze service adviseurs u graag terzijde.

Op de meest voorkomende werkzaamheden kunt u, als u dat wenst, wachten; terwijl u van een heerlijk kopje koffie of iets anders in onze loungeruimte geniet en daar naar de televisie kijkt of een dagblad leest, voeren onze technici het onderhoud of de benodigde reparatie met hart en ziel voor u uit.

Natuurlijk bieden wij u ook de gelegenheid om tijdens het wachten via ons WiFi accesspoint te internetten of om met bijvoorbeeld uw laptop uw werkzaamheden te verrichten.

Ook uw kinderen zullen zich bij een bezoek aan onze vestiging niet vervelen; terwijl u op uw gemak door onze showroom beweegt en u nader laat informeren kunnen zij van de nieuwste tekenfilms en televisieprogramma’s voor kinderen genieten.

Als geen ander weten wij hoe spannend en leuk het kan zijn om een nieuwe auto te kopen. Als Mazda op uw lijstje staat is een bezoek aan ons als de meest prominente single point Mazda dealer eigenlijk een ‘must’.

Vanaf de eerste tot en met de laatste seconde van uw bezoek aan ons ervaart u wat Mazda bedoelt met ‘Defy Convention’; nét even anders en beter dan anderen.

U bent van harte welkom bij Mulder-Mazda!

Bij Mulder krijg je méér!


Nog geen reviews