mve-autos-34c8fd3fc7a0ee06623da8f89b58a802.png

MVE-auto's

OSW erkende auto inkoper in 't Harde
MVE auto's is gevestigd op 't Harde en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf dat zich richt op de verkoop van gebruikte auto’s.

Wij bieden u de keuze uit een 20-tal jong gebruikte auto’s in diverse prijsklassen. Al onze auto’s staan onder dak. U kunt bij ons ook terecht voor bedrijfswagens, oldtimers en youngtimers.

Zoekt u een auto die wij op dit moment niet in voorraad hebben, dan kunt u bij ons ook een zoekopdracht plaatsen. Omdat wij een kleine voorraad occasions aanhouden en geen dure bedrijfspanden hebben, kunnen wij u onze auto’s met een scherpe prijs aanbieden. Dat merkt u in uw portemonnee! Ook kunt u bij ons uw auto inruilen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 21:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan MVE-auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in 't Harde? MVE-auto's is een OSW erkende auto opkoper in 't Harde. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. MVE-auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij MVE-auto's in 't Harde brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)