nippon-bikes-784385596bf6c54150fb08ad59c03380.png

Nippon Bikes

OSW erkende auto inkoper in Tilburg
Of u nu op zoek bent naar een goede gebruikte motor, uw huidige motor behoeft onderhoud, uw motor heeft een moeilijke storing, of uw wilt uw motor laten begrenzen voor het A2 rijbewijs of wilt u een motor laten mappen/afstellen/tunen op onze Superflow testbank? Nippon Bikes is hét adres voor zowel de beginnende, de sportieve als ervaren motorrijder!

Nippon staat voor Japan of "oorsprong van de zon".

Wij richten ons voornamelijk op de verkoop, onderhoud en reparatie van Japanse motoren.
De ervaring leert ons dat Japanse motoren de beste motoren zijn op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties. Aangezien dit ons specialisme is en wij graag onze naam onder iets zetten waar we zelf vertrouwen in hebben, is het motto van Nippon Bikes: In Japanese we trust!

Dus; voor een divers aanbod van goede, gebruikte motoren en alles op gebied van onderhoud, reparatie, tuning, service en deskundig advies bent u van harte welkom bij Nippon Bikes.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:30 - 18:30
Vrijdag
9:30 - 18:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Nippon Bikes

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Tilburg? Nippon Bikes is een OSW erkende auto opkoper in Tilburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Nippon Bikes zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Nippon Bikes in Tilburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)