niscar-parts-center-f4d9032e13e03873ea45e17e728e4845.png

Niscar Parts Center

OSW erkende auto inkoper in Maarssen
Niscar is de verkorte handelsnaam voor Niscar Parts Center v.o.f.
Wij zijn een klein bedrijf waar persoonlijke aandacht en service voor onze cliënt(en) wordt geboden.
Sedert ca. 1981 is ons bedrijf actief in de import/export van schadeauto's (alle merken) en auto-onderdelen (Nissan).

Wij kopen de auto’s veelal van buitenlandse verzekering en leasemaatschappijen (veelal België). Verkoop van de schadeauto’s geschiedt aan Nederlandse bedrijven en particulieren, echter merendeel van onze voorraad vertrekt naar landen binnen en buiten Europa. Wij handelen in auto’s (personen/bestel/jeeps) en caravans/campers met schade. Transport van dit alles is in eigen beheer.

Tevens kunnen wij voor u aankopen/importeren : oldtimers/klassiekers uit USA.
Op verzoek van cliënten verzorgen wij het hele traject: aankoop – verscheping – invoer.
Ook voor schadeauto’s kunt u een zoekopdracht plaatsen.

Voor onderdelen van Nissan kunt u ook bij ons terecht (montage in overleg mogelijk). Wij kopen ook n.o.s. (new old stock) = overtollige voorraden van Nissan Dealers en leveren deze weer tegen aantrekkelijke tarieven aan onze cliënten.
De gebruikte onderdelen zijn veelal afkomstig van gedemonteerde schadeauto’s.

Helaas kunnen wij niet alles op voorraad hebben, mede door de vele wijzigingen/aanpassingen jaarlijks bij de Nissan modellen, verschilt er nogal veel per jaar/model.
Thans zullen wij ons ook meer specialiseren in de inkoop/verkoop van de kleinere modellen auto’s en de onderdelen hiervoor. Onder andere Suzuki Alto – Nissan Pixo – Citroen C1 – Peugeot 107 etc. :
BPM en wegenbelasting vrij! Dus voor Nederland aantrekkelijke auto’s en onderdelen (ook reparatie/montage mogelijkheden)

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Niscar Parts Center

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Maarssen? Niscar Parts Center is een OSW erkende auto opkoper in Maarssen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Niscar Parts Center zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Niscar Parts Center in Maarssen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)