noord-oost-autos-24514f0f38e15ae2f65e8b734e364264.png

Noord Oost Auto's

OSW erkende auto inkoper in Emmen
Noord Oost Auto's is een eenmanszaak, die opgericht is door een liefhebber met een grote passie voor auto's. Het handelen in auto's is begonnen vanuit huis. Al snel werd het tijd om het professioneler aan te pakken en is de auto verkoop voortgezet naar een bedrijfsruimte in Emmen. Door in te spelen op vragen van klanten en mee te gaan met hedendaagse ontwikkelingen kan Noord Oost Auto's klanten altijd tevreden zien vertrekken.
Noord Oost Auto's is een universeel bedrijf en is niet merk gebonden. Hierdoor kan er altijd een groot publiek worden bediend. Naast een geweldige voorraad en scherpe prijzen kent Noord Oost Auto's extra opties zoals een snelle levertijd en professioneel advies. Indien u een auto zoekt die momenteel niet in onze voorraad staat kunt u ervoor kiezen om Noord Oost Auto's vrijblijvend een zoekopdracht te geven.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Noord Oost Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Emmen? Noord Oost Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Emmen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Noord Oost Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Noord Oost Auto's in Emmen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)