norbert-driessen-utrecht-bv-cad1a021292f30ca262d88eff3ca1d0e.png

Norbert Driessen Utrecht BV

OSW erkende auto inkoper in Utrecht
Norbert Driessen staat bekend als dé Mitsubishi dealer in uw omgeving. Bekijk onze showroom en wie weet rijdt u binnenkort weg in een nieuwe Mitsubishi. Of bent u op zoek naar een nieuwe Nissan? Dan bent u bij Norbert Driessen ook op het juiste adres! Kom langs en maak een proefrit.
Naast de nieuwe Mitsubishi- en Nissan modellen hebben we ook een breed aanbod gebruikte auto’s. Met keus uit verschillende merken.
Alle merken auto’s zijn bij ons in vertrouwde handen voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. U bent verzekerd van een goede, snelle en voordelige service.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Norbert Driessen Utrecht BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Utrecht? Norbert Driessen Utrecht BV is een OSW erkende auto opkoper in Utrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Norbert Driessen Utrecht BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Norbert Driessen Utrecht BV in Utrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)