a1e17a302a32d3e858e3ad70402acf741ce72b13.png

Optilease B.V.

OSW erkende auto inkoper in Groningen
Wie zijn wij
OptiLease is een eigenzinnige, Groningse leasemaatschappij. Wij hebben een nuchtere kijk op leasing en mobiliteit en denken niet in problemen maar in oplossingen.

Onze naam
Zoals onze naam al aangeeft zoeken wij, samen met u, naar optimale oplossingen in mobiliteit. Dit kan bijvoorbeeld één leasevorm zijn, maar ook een combinatie van leasevormen behoort tot de mogelijkheden.

Ervaring
Door onze jarenlange ervaring in autolease zijn we uitstekend thuis in de autobranche en kunnen we, samen met onze leveranciers, voor u het optimale resultaat bereiken. OptiLease is een bundeling van jarenlange commerciële en financiële ervaring.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Optilease B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Groningen? Optilease B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Groningen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Optilease B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Optilease B.V. in Groningen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)