Voor een zorgeloze verkoop!

OSW

Adresgegevens

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Telefoon: 0307601016
E-mail: ln.wso@ofni
Website: https://www.osw.nl

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beoordelingen

Wilt u van uw auto, motor, boot of caravan af? Uw occasion verkopen is niet altijd makkelijk. U kunt uw occasion natuurlijk zelf verkopen of inruilen bij de dealer (de inruilwaarde voor uw voertuig kan tegenvallen). Maar u kunt uw occasion ook via ons verkopen. Dat heeft vele voordelen. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal gratis uw gebruikte voertuig te verkopen. Het maakt niet uit of u een oude auto wilt verkopen of juist een nieuwe sloep; wij vinden altijd een koper voor u. OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw occasion.
Meld uw occasion eenvoudig aan op osw.nl door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw voertuig vervolgens in een afgeschermde veiling waar onze erkende inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Sinds onze start in 2011 boekten wij duizenden successen en zijn we flink gegroeid. Door deze uitbreiding kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Naast personenauto's, caravans en motoren kunt u bij ons inmiddels ook terecht voor de verkoop van uw boot, bedrijfswagen, scooter, camper, truck, vrachtwagen en taxi.

Het aanmelden, taxeren en verkopen van uw voertuig is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw occasion vandaag nog aan op osw.nl!