oving-autos-20a4d55ae3a9bfbe863b707dd88a97a5.png

Oving Auto's

OSW erkende auto inkoper in Buinen
In 1917 ontwikkelde de familie Oving op de plaats van het huidige pand een smederij. Pas veel later, in een veranderende economische cultuur, ontstond het idee de werkzaamheden van de smederij te laten opgaan in een totaal andere activiteit, namelijk in die van de autohandel.

Oving Auto’s, gevestigd te Buinen, is een automobielbedrijf die voornamelijk nieuwe en jong gebruikte auto’s verkoopt. Tevens kunt u er ook terecht voor de verkoop van bedrijfswagens.
Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Onze modern ingerichte werkplaats, voorzien van geavanceerde elektronica staat garant voor een vakkundige en adequate aanpak.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Oving Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Buinen? Oving Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Buinen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Oving Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Oving Auto's in Buinen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)