p-baum-top-occasions-b-v--dc7490e3c4e7d33c2ed6a860ea72d611.png

P.Baum Top Occasions B.V

OSW erkende auto inkoper in Nieuwkuijk
Welkom bij P. Baum Topoccasions.

Levering van kwaliteit en het bieden van service is voor P. Baum Occasions een hoogstaand streven.
Onze occasions zijn stuk voor stuk betrouwbare en veilige auto's. Als een auto door ons verkocht wordt, is dat niet minder dan een visitekaartje van ons bedrijf.
Onze service gaat verder dan bij welk autobedrijf dan ook, want P. Baum Occasions verstrekt een garantie op de afgeleverde auto, die kan variëren van 3 tot 12 maanden, afhankelijk van de soort auto, de prijs en de ouderdom. Nadat de auto grondig is nagekeken krijgt de auto een nieuwe APK en bovendien wordt de auto afgeleverd met de afgesproken garantie. Deze garantie geeft een zeker gevoel als u in uw nieuwe auto stapt, en dát is wat wij willen bereiken.

Onze verkoopadviseurs geven u de juiste en recente informatie over iedere auto en helpen u bij het maken van de voor u juiste keuze. Een goede relatie is dan gelijk een feit.
Al leveren wij dan voor groothandelsprijzen, niettemin blijft service en garantie voor ons vanzelfsprekend, evenals de levering van kwaliteit en de verkoop- en onderhoudsbegeleiding.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan P.Baum Top Occasions B.V

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwkuijk? P.Baum Top Occasions B.V is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwkuijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. P.Baum Top Occasions B.V zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij P.Baum Top Occasions B.V in Nieuwkuijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)