pastor-automobielen-9f89c5ca0f28994b0be107d9d024d135.png

Pastor Automobielen

OSW erkende auto inkoper in HEERHUGOWAARD
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare occasions en apk-reparaties. Daarnaast bent u ook van harte welkom voor (een vrijblijvende offerte voor) bandvervanging, uitlaatmontage of laswerk aan uw auto.

Door jarenlange werkervaring binnen de autobranche is de kennis voor onderdelen en onderhoudsmiddelen uniek te noemen bij Pastor Automobielen. Wij kopen prijsbewust in, wat u dat extra voordeel in de knip geeft!

Pastor Automobielen is gevestigd in Heerhugowaard (industrieterrein Zandhorst ), nabij het NS-station. Wij zijn ook buiten kantoor tijden bereikbaar op 06-26080560.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag
08:45 - 17:15
Dinsdag
08:45 - 17:15
Woensdag
08:45 - 17:15
Donderdag
08:45 - 17:15
Vrijdag
08:45 - 17:15
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Pastor Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in HEERHUGOWAARD? Pastor Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in HEERHUGOWAARD. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Pastor Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Pastor Automobielen in HEERHUGOWAARD brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)