peeters-bedrijfswagens-c438171d4db3e289490a3c8fdd095b50.png

Peeters Bedrijfswagens

OSW erkende auto inkoper in
Mijn naam is Marco Peeters en ik run samen met mijn vrouw Mieke Sjerps dit jonge autobedrijf aan de rand van Enkhuizen.

Peeters Bedrijfswagens is gespecialiseerd in gebruikte bedrijfswagens tot 3.500 kg in de prijsklasse tot € 15.000,= (excl. btw).

Waarom Peeters Bedrijfswagens met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Dat komt door mijn passie voor bedrijfswagens. Plus dat ik al bijna 30 jaar ervaring heb in deze branche, nadat ik de Automotive Business School IVA in Driebergen heb gedaan. De lijnen zijn bij ons kort, persoonlijk en wij zijn oplossingsgericht.

Ons assortiment is zeer wisselend. Van kleine Caddy tot grote bakwagen en van bedrijfsbus tot pick-up van alle merken.

Financial lease of autoverzekering? Dat is binnen 24 uur geregeld.

Wilt u een bepaald model of uitvoering bedrijfsauto? Dan zoeken wij voor u de bedrijfswagen die precies bij uw wensen past en laten die bij ons afleveren. Eventueel met garantie en onderhoud.

Wilt u een bepaald model of uitvoering bedrijfsauto? Dan zoeken we voor u de bedrijfswagen die precies bij uw wensen past en laten die bij ons afleveren. Eventueel met garantie en onderhoud.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Peeters Bedrijfswagens

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ? Peeters Bedrijfswagens is een OSW erkende auto opkoper in . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Peeters Bedrijfswagens zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Peeters Bedrijfswagens in brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)