poppe-trading-68690ca0deaa5e9e06acd41f72e18c39.png

Poppe Trading

OSW erkende auto inkoper in Nijverdal
Poppe Trading is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte onderdelen voor Hyundai personenauto's. Wij leveren onze onderdelen in heel Europa. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op de verkoop van gebruikte onderdelen voor Hyundai personenauto's. Poppe Trading verkoopt zowel aan particulieren als aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit onderdelen van uitstekende kwaliteit. De onderdelen zijn niet alleen zeer scherp geprijsd, maar u krijgt ook nog eens 6 maanden garantie op elk onderdeel!

Bent u op zoek naar een onderdeel dat niet op de website staat of heeft u problemen met uw Hyundai? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Poppe Trading levert alleen onderdelen van uitstekende kwaliteit, maar toch kan het zo zijn dat u niet geheel tevreden bent. Daarom kunnen alle onderdelen (met uitzondering van elektronica) geruild worden.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Poppe Trading

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijverdal? Poppe Trading is een OSW erkende auto opkoper in Nijverdal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Poppe Trading zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Poppe Trading in Nijverdal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)