prins-auto-b-v--f9759746bb246578b8aa2db975093859.jpg

Prins Auto B.V.

OSW erkende auto inkoper in Alblasserdam
Prins Auto B.V. is op 2 januari 2005 oorspronkelijk begonnen als eenmanszaak in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Vanuit een achtertuin in Alblasserdam is Peter Prins van start gegaan met zijn bedrijf. Met passie voor het vak en positieve ambitie liet Prins Auto B.V. al snel een gezonde groei zien in aanbod en omzet, welke zich gestaag voortzette.

Door deze groei hebben wij ons personeelsbestand uit moeten breiden en in 2010 zijn we verhuisd naar een mooie locatie op de Edisonweg in Alblasserdam, waar we tot op heden gevestigd zijn. Momenteel telt Prins Auto B.V. twaalf personeelsleden, die altijd klaarstaan om u de beste service te bieden.

Als bedrijf staan wij voor betrouwbare en betaalbare occasions van elk merk en richten wij ons voornamelijk op de compacte middenklasse. Door intensieve samenwerking met dealerbedrijven, beschikken wij dagelijks over een sterk wisselende voorraad occasions die wij tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Ook kunt u bij Prins Auto B.V. terecht voor APK, onderhoud, reparaties, verzekeringen, financieringen, taxaties en de inkoop van uw huidige auto. Alle auto’s worden standaard afgeleverd met 12 of 24 maanden APK, Nationale Auto Pas, complete kwaliteitscontrole, onderhoudsbeurt volgens het schema van de auto, aircobeurt en poetsbeurt.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Prins Auto B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alblasserdam? Prins Auto B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Alblasserdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Prins Auto B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Prins Auto B.V. in Alblasserdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)