probikes-motorsport-a976d067dd0f6b99ce8b3a0a9b8237cf.png

Probikes Motorsport

OSW erkende auto inkoper in Nunspeet
Door de actieve deelname in verschillende raceklassen heeft Probikes motorsport in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan met racen en sportmotoren. Met deze ervaring zijn we in staat een vertaling te maken naar het sportieve rijden op de weg en toermotoren.

Graag willen wij voor u duidelijkheid scheppen wat Probikes motorsport verstaat onder garantie: Probikes motorsport is aangesloten bij de BOVAG en hanteert dan ook de BOVAG voorwaarden. Garantie is er om u, als koper, te vrijwaren voor verborgen technische gebreken. Helaas kunnen wij als verkopende partij niet kijken in het hart van de motorfiets ; de motor.

Als geen ander kunnen we u adviseren over uw motor, het weggedrag en de daarmee samenhangende componenten. Of het nu om RVS remleidingen, speciale remklauwen of remblokken, de vering of het type band gaat, er is altijd veel know how die we zelf in de dagelijkse praktijk hebben kunnen testen.

Alle ervaringen op het circuit komen dus rechtstreeks terug naar onze klanten in de winkel.

Wij verkopen alle producten en accessoires die een motorrijder nodig heeft. van Ventieldopjes tot geprepareerde race motorblokken. van onderhandschoenen tot complete race outfits. Voor alles kunt u bij ons terrecht!

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Probikes Motorsport

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nunspeet? Probikes Motorsport is een OSW erkende auto opkoper in Nunspeet. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Probikes Motorsport zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Probikes Motorsport in Nunspeet brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)