renault-dealer-schoon-4b25598f875f7b6a866a7826d9888e2a.png

Renault-dealer Schoon

OSW erkende auto inkoper in Stadskanaal
Renault Schoon is Renault dealer sinds 1976 in de Kanaalstreek.

"Wat een autobedrijf onderscheidt zijn de mensen die er werken."

Het draait om de kwaliteit van kennis en vaardigheden. De persoonlijke benadering van ons vriendelijk en vakkundig personeel geeft u een vertrouwd gevoel. Onze mensen geven u door hun dienstverlenende inslag een beetje het ‘thuisgevoel’. En dat is net zo belangrijk als het vakmanschap. Klanten komen daardoor keer op keer terug. Daar zijn we trots op; onze grote klantentrouw. Elke tevreden klant geeft weer een stukje toekomst. En we blijven ons voor u bewijzen, want uw Renault partner voor Oost-Groningen blijft altijd alert.

Met vriendelijke groeten,

Het personeel van Renault Schoon

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:45
Dinsdag
08:00 - 17:45
Woensdag
08:00 - 17:45
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 17:45
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Renault-dealer Schoon

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Stadskanaal? Renault-dealer Schoon is een OSW erkende auto opkoper in Stadskanaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Renault-dealer Schoon zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Renault-dealer Schoon in Stadskanaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)