renses-automobielbedrijven-5eaaeb33660050ca1ebb939f9057dd21.png

Renses Automobielbedrijven

Robbenkoog 34 (route)
Alkmaar

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Renses Automobielbedrijven

RENSES GO!GREEN, HYBRIDESPECIALIST
Renses Alkmaar timmert al 73 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is niet alleen erkend dealer van Mitsubishi en Subaru, maar ook automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Go!Green hybridespecialist.

Vader Aad en zoon André Renses ontwikkelen steeds weer nieuwe ideeën. Daarbij staat de beste deal voor de klant altijd voorop. Altijd actief om de juiste auto van elk merk en elke type te leveren tegen de beste condities. De PHEV’s (hybrides), bijvoorbeeld, zijn overal in Nederland nog nauwelijks te krijgen en soms zelfs uitverkocht. Renses Alkmaar kan echter onverkort aan de vraag voldoen, want heeft tijdig geanticipeerd op de ontwikkelingen, de trends gevolgd en groot ingekocht.

De levering van de auto naar keuze geschiedt zo snel mogelijk, vakkundig en met een glimlach. Het gevoel te worden opgenomen in de familie spreekt steeds meer mensen aan. Zo komen bedrijven en toekomstige rijders van bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV uit het hele land naar de hybridespecialist in Alkmaar om te profiteren van de vele voordelen. Want Renses Go!Green is de goedkoopste in heel Nederland. Renses Go!Green beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud.

Panne in de omgeving van Alkmaar? Elke dag draait Renses Alkmaar 24-uursdiensten en komt in actie als partner van onder meer ANWB pechhulp. Na de berging gaat Renses Alkmaar gewoon verder waar andere bedrijven stoppen. Renses Alkmaar heeft vier bedrijfswagens van de hoogste kwaliteit klaar staan, zodat de pechklanten ongehinderd door kunnen rijden.

“Velen complimenteren ons over de uitstekende service, laten het onderhoud van hun wagen voortaan door ons doen of vragen ons een goede auto te leveren”, aldus vader en zoon Renses

Redenen om te kiezen voor Renses Go!Green:

-Overgenomen van collega-dealers: de laatste PHEV’s met 7% bijtelling.
-Allerlaagste prijs
-Mogelijkheid voor directe levering uit voorraad met registratiedatum in 2015.
-Erkend Mitsubishi-, Subaru-dealer en specialist EV’s, Hybrides en PHEV’s
-PHEV’s van uiteenlopende merken beschikbaar.
-Groot aanbod 7% en 14% bijtelling (geregistreerd in 2015).


Nog geen reviews