renses-automobielbedrijven-5eaaeb33660050ca1ebb939f9057dd21.png

Renses Automobielbedrijven

OSW erkende auto inkoper in Alkmaar
RENSES GO!GREEN, HYBRIDESPECIALIST
Renses Alkmaar timmert al 73 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is niet alleen erkend dealer van Mitsubishi en Subaru, maar ook automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Go!Green hybridespecialist.

Vader Aad en zoon André Renses ontwikkelen steeds weer nieuwe ideeën. Daarbij staat de beste deal voor de klant altijd voorop. Altijd actief om de juiste auto van elk merk en elke type te leveren tegen de beste condities. De PHEV’s (hybrides), bijvoorbeeld, zijn overal in Nederland nog nauwelijks te krijgen en soms zelfs uitverkocht. Renses Alkmaar kan echter onverkort aan de vraag voldoen, want heeft tijdig geanticipeerd op de ontwikkelingen, de trends gevolgd en groot ingekocht.

De levering van de auto naar keuze geschiedt zo snel mogelijk, vakkundig en met een glimlach. Het gevoel te worden opgenomen in de familie spreekt steeds meer mensen aan. Zo komen bedrijven en toekomstige rijders van bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV uit het hele land naar de hybridespecialist in Alkmaar om te profiteren van de vele voordelen. Want Renses Go!Green is de goedkoopste in heel Nederland. Renses Go!Green beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud.

Panne in de omgeving van Alkmaar? Elke dag draait Renses Alkmaar 24-uursdiensten en komt in actie als partner van onder meer ANWB pechhulp. Na de berging gaat Renses Alkmaar gewoon verder waar andere bedrijven stoppen. Renses Alkmaar heeft vier bedrijfswagens van de hoogste kwaliteit klaar staan, zodat de pechklanten ongehinderd door kunnen rijden.

“Velen complimenteren ons over de uitstekende service, laten het onderhoud van hun wagen voortaan door ons doen of vragen ons een goede auto te leveren”, aldus vader en zoon Renses

Redenen om te kiezen voor Renses Go!Green:

-Overgenomen van collega-dealers: de laatste PHEV’s met 7% bijtelling.
-Allerlaagste prijs
-Mogelijkheid voor directe levering uit voorraad met registratiedatum in 2015.
-Erkend Mitsubishi-, Subaru-dealer en specialist EV’s, Hybrides en PHEV’s
-PHEV’s van uiteenlopende merken beschikbaar.
-Groot aanbod 7% en 14% bijtelling (geregistreerd in 2015).

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Renses Automobielbedrijven

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alkmaar ? Renses Automobielbedrijven is een OSW erkende auto opkoper in Alkmaar . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Renses Automobielbedrijven zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Renses Automobielbedrijven in Alkmaar brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)