rgm-goederenmakelaar-9475394a751f4fda37437a524104a669.png

RGM Goederenmakelaar

OSW erkende caravan/camper inkoper in Deventer

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 20 beoordelingen


uit Hoogland op 07-12-2018
10
10
Verkoop caravan is prima volgens afspraak verlopen. Betaling en vrijwaringsbewijs is meten geregeld bij ophalen caravan.
uit Tilburg op 19-10-2018
10
10
Goede, duidelijke en heldere afspraken gemaakt. Prima prijs, snelle en correcte afhandeling.
uit DOORWERTH op 26-07-2018
9
10
Uiterst correcte eigenaar, verstand van zaken,snelle reactie op mijn cursusaanbod,afspraak gemaakt en direct boter bij de vis na wederzijdse overeenkomst ver en aankoop caravan.
Zeker een aanrader als u correcte benadering verwacht.
uit Overloon op 15-05-2018
8
10
Prettig persoon om contact mee te hebben. In mijn ogen eerlijk en oprecht. Fijn om zaken mee te doen.
uit Dronten op 13-04-2018
9
10
RGM kwam bij ons vanaf dat we hem zagen betrouwbaar over.
Er werd niet tactisch gezeurd maar wel goed geluisterd.
De gehele transactie verliep kundig en zoals van te voren was afgesproken.
Kortom de ervaring met RGM was voor ons positief.
uit Tuitjenhorn op 21-02-2018
10
10
Zeer correct en zakelijk behandeld
uit Groningen op 12-01-2018
10
10
Alles netjes afgehandeld.
Zeer tevreden.
uit Benthuizen op 01-08-2017
7
10
Vriendelijke en open instelling.
Snelle en zakelijke afhandeling.
Vertrouwen staat hoog in het vaandel, dat is ook niet beschaamd.
uit Langemark, België op 01-08-2017
10
10
Heel betrouwbare mensen. Heel correct. Wij zijn blij dat we onze camper aan hen kunnen overlaten. Ik hoop dat ze er veel geluk mee hebben. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Alles verliep op wieltjes. Ik zou in het vervolg zeker niet twijfelen om nog zaken te doen met hen.
uit Delft op 01-11-2016
8
10
Snel en betrouwbaar

Je caravan verkopen aan RGM Goederenmakelaar

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Deventer? RGM Goederenmakelaar is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Deventer. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. RGM Goederenmakelaar zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij RGM Goederenmakelaar in Deventer brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)