ron-van-der-plaats-motoren-23d7df1340629965eb47dd5df96e6317.jpg

Ron van der Plaats motoren

OSW erkende auto inkoper in Zevenhuizen
STERK IN GROOT EN KLEIN WERK!

Bent u op zoek naar een goede motorfiets voor een aantrekkelijk prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote diversiteit aan motorfietsen; van motorsport tot en met enduro. In het endurosegment hebben wij veel ervaring door veel zelf te racen en huidige teams te ondersteunen in het onderhoud.

Bij ons kunt u terecht voor reparatie, revisie, schade-taxatie en onderhoud van alle merken motoren. Lange wachttijden komen bij ons niet voor, u kunt op diverse reparaties zelfs gewoon blijven wachten aan de gezellige stamtafel.

Waarom bij Ron van der Plaats kopen?

Service & garantie
Klein bedrijf (persoonlijk)
Lage kosten
Eigen werkplaats
Eigen inkoop
Ophaalservice

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Ron van der Plaats motoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Zevenhuizen? Ron van der Plaats motoren is een OSW erkende auto opkoper in Zevenhuizen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Ron van der Plaats motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Ron van der Plaats motoren in Zevenhuizen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)