rossen-automobielen-bde1b96c2e170eb42226eb4803985edf.png

Rossen Automobielen

OSW erkende auto inkoper in Wijchen
Wij zijn gespecialiseerd in Audi en Volkswagen. Echter, voor andere merken kunt u ook bij ons terecht. Door rechtstreeks in te kopen bij autodealers of leasemaatschappijen bent u gegarandeerd van topoccasions tegen een zeer scherpe prijs.

Wij zijn aangesloten bij de NAP. Dit houdt in dat wij verplicht zijn bij elke auto die bij ons binnen komt (niet alleen onze eigen auto’s) de kilometerstand door te geven. Zo kan de NAP de kilometerhistorie bijhouden en controleren. Bij verkoop van een gebruikte auto krijgt u bij ons een NAP, zo bent u altijd verzekerd van een juiste kilometerstand. Wij beschikken over een eigen ophaalservice.

Wij werken uitsluitend op afspraak, bel ons dus op wanneer u interesse heeft in ons aanbod. Omdat wij dagelijks onderweg zijn om voor u de beste auto’s te selecteren, kunt u een auto uitsluitend op afspraak komen bezichtigen.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Rossen Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wijchen ? Rossen Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in Wijchen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Rossen Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Rossen Automobielen in Wijchen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)