6cf5312f1d87a3cef5a5a6c79cf8cee29695866a.png

Rotim Bedrijfswagens

OSW erkende auto inkoper in weesp
Welkom bij ROTIM bedrijfswagens
ROTIM bedrijfswagens in Weesp bestaat sinds 1994 en is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens aan bedrijven en particulieren. Door de inkoop van grote hoeveelheden auto's kopen wij deze tegen scherpe prijzen in en houden wij de auto's ook aantrekkelijk voor wederverkoop. (inruil mogelijk) Tevens kunnen wij uw financial lease verzorgen. Op de occasionpagina tonen wij u graag onze actuele voorraad.
ROTIM bedrijfswagens is een RDW erkend keuringsbedrijf. Voor een APK-keuring graag even een afspraak maken per telefoon of mail. Hier vindt u de huidige tarieven voor uw wegenbelasting.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Rotim Bedrijfswagens

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in weesp? Rotim Bedrijfswagens is een OSW erkende auto opkoper in weesp. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Rotim Bedrijfswagens zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Rotim Bedrijfswagens in weesp brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)