s-car-autobedrijf-bv-fdd27309b66a248f35f9230f1adf871f.png

S-Car Autobedrijf BV

OSW erkende auto inkoper in Roosendaal
Wij stellen ons graag aan u voor en hopen dat we een goede indruk kunnen maken voor ons jonge bedrijf.

Wij zijn een full-service, universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in personenauto’s. Wij verkopen uitsluitend auto's met gegarandeerde kilometerstanden en bouwjaren.

Bij S-Car Autobedrijf kunt u terecht voor al uw zaken op het gebied van auto en vervoer. We verzorgen de aanschaf van uw auto, onderhoud, eventuele aanpassingen en APK keuringen alsof het onze eigen auto is.

Aangesloten via VWE, marktplaats en autodealers kunt u op onze website altijd terecht voor een actuele voorraad. Mocht u na het lezen van onze site nog vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Onze trouwe klanten weten inmiddels dat wij meer bieden dan alleen een goede auto.

Openingstijden

Maandag
09:30 - 00:00
Dinsdag
09:30 - 00:00
Woensdag
09:30 - 00:00
Donderdag
09:30 - 00:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan S-Car Autobedrijf BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Roosendaal? S-Car Autobedrijf BV is een OSW erkende auto opkoper in Roosendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. S-Car Autobedrijf BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij S-Car Autobedrijf BV in Roosendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)