sanders-musselkanaal-61e28e3ae61c6119d1b74a2d5843fc8a.png

Sanders Musselkanaal

OSW erkende auto inkoper in Musselkanaal
Sinds 1980 is Automobielbedrijf Sanders B.V. actief in Musselkanaal en omstreken. In 2000 is daar het Total Tankstation bijgekomen met de Total Shop en leveren wij ook Bedrijfswagens.
Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en bieden daarom een hoge mate van service op al onze diensten.

Al meer dan 35 jaar bieden wij kwaliteit & service tegen sterk concurrende prijzen. Het verzorgen van de APK, het vervangen van de banden of een officiële servicebeurt van uw Mercedes-Benz door onze Mercedes-Benz Star Diagnosis experts.

Autobedrijf Sanders staat voor uw klaar!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Sanders Musselkanaal

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Musselkanaal ? Sanders Musselkanaal is een OSW erkende auto opkoper in Musselkanaal . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Sanders Musselkanaal zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Sanders Musselkanaal in Musselkanaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)