santicars-64ce50f8699acf0dc27a03a2c0347bd5.png

Santicars

OSW erkende auto inkoper in Sittard
Autobedrijf Santi is in 2008 begonnen in Guttecoven en is uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf te Guttecoven (LI).

Na ruim 10 jaar werkplaatservaring te hebben opgedaan in het universeel bedrijf én bij een volkswagendealer was er het moment om een zelfstandige onderneming op te zetten. Na een start als eenmanszaak is er besloten om er in 2010 een Vof van te maken tussen de broers Tim en Sander.

Door onze ervaring zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van (bijna) alle merken en modellen.

Wij zijn RDW erkend en hebben een ruim aanbod in occasions met nieuwe/recente APK vanaf €500,-

Of het nu gaat om het onderhoud van uw huidige auto of de koop van een occasion, ons streefpunt is om u als klant een goede service te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Ons bedrijf staat voor een persoonlijke band met de klanten waar een eerlijk advies en goede service op nummer één staat.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Santicars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sittard? Santicars is een OSW erkende auto opkoper in Sittard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Santicars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Santicars in Sittard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)